EN
0
Menu

Dětský koutek ROSSMÁNEK na akci Duše mámy

Dětský koutek ROSSMÁNEK na akci Duše mámy

Datum: 18. 10. 2024
Čas: 09:00 - 17:00

Místo: Malostranská beseda

Konference Duše mámy je jedinečná akce zaměřená na podporu duševního zdraví maminek.

Těšit se můžete na otevřené diskuze, inspirativní přednášky a praktické workshopy, které se dotýkají témat jako je mateřská seberealizace, emocionální rovnováha a vyvážení pracovního a rodinného života. Odborníci z oblasti psychologie, osobního rozvoje a rodičovství nabídnou cenné rady, jak lépe zvládat každodenní výzvy mateřství. Přijďte se inspirovat, načerpat nové síly a podpořit své duševní zdraví v bezpečném a podpůrném prostředí plném porozumění a sdílení zkušeností.

Pro koho je akce určena?

  • Akce je určena pro odborníky a širokou veřejnost.
  • Pro všechny maminky, které hledají rovnováhu mezi péčí o rodinu a sebou samými, i ty, které si chtějí dopřát den plný péče o svou mysl.

Pořadatel: Úsměv mámy

Partner dětského koutku: ROSSMANN

Dětský koutek Rossmánek

Dětský koutek na konferenci nabízí herní zónu s hlídáním dětí od 2 let ve skupince. (Dle volné kapacity můžeme hlídat i mladší děti.)

V koutku budou mít k dispozici zázemí, sedací vaky, molitanové prvky, hračky, deskové hry, knížky, stavebnice a mnoho dalšího.

Součástí dětského koutku bude i tvůrčí dílna na témata podzimu, zvířátek či emocí. Děti si odnesou s sebou domů vlastní výrobky a navíc také dárek v podobě Krabice radosti.

Kojicí a přebalovací koutek

Pro rodiče s nejmenšími dětmi máme připravený komfortní kojicí koutek, kde maminky najdou klidné a soukromé prostředí pro sebe a svá miminka. Prostor je vybaven přebalovacími pulty, pohodlným posezením se sedacími vaky a kojicími polštáři, náhradními přebalovacími pomůckami a měkkými pěnovými podložkami.

Děti mohou být v koutku na dobu dle potřeby rodičů a volné kapacity. Místo si rezervujte ve formuláři níže. Do komentáře napište, prosím, věk dítěte/dětí a přibližný časový úsek, kdy chcete využít hlídání.

Rezervace

Vstupenky/lístky

Registration Information

Booking Summary

1
x standardní vstupenky
Kč0,00
Celková cena
Kč0,00

Chci dostávat newsletter s tipy, jak pečovat o rodiče ve firmě